неділя, 20 травня 2007 11:15

"Баварію" залишать шестеро гравців

  На Харгрівзі зароблять 25 мільйонів
На Харгрівзі зароблять 25 мільйонів

Кадровий переворот в мюнхенському клубі почали з оголошення імен тих, хто залишає команду, інформує football.ua.

- У новому сезоні все буде по іншому. На нас дико тиснутиме преса, а ми у свою чергу постараємося тримати гравців в "їжакових рукавицях". Нам треба пристойне посилення молодими гравцями, а також необхідно загострити конкуренцію за місце в складі" - заявив один з керівників клубу Карл-Хайнц Румменіге.

Отже, після завершення сезону виступи в "Баварії" та великому футболі завершує 36-річний ветеран клубу Мехмет Шолль. Йому запропоновано працювати в молодіжній команді.

Не продовжуватимуть контракт з іранським хавбеком Алі Карімі, 28 років. У нього є декілька вигідних пропозицій з азіатських клубів.

Переговори з "Челсі" про особистий контракт веде перуанський форвард Клаудіо Пісарро, 28 років. Після закінчення чемпіонату він стає вільним агентом.

Практично домовилися про продаж англійського півзахисника Оуена Харгрівза, 26 років. "МЮ" згоден викласти за нього 25 мільйонів євро та подальші бонуси залежно від виступів гравця. Сам Харгрівз вже узгодив умови особистої угоди на 4 роки.

Про бажання покинути команду оголосив парагвайський нападаючий Роке Санта Круз. Днями боси "Баварії" визначать трансферну ціну 25-річного південноамериканця.

Ну а Хасан Саліхаміджич, 30 років, ще взимку уклав контракт з "Ювентусом" - літом боснієць перебереться до Турину на правах вільного агента.

Так звана "баварська революція" почалася в клубі після того, як команда зайняла четверте місце в чемпіонаті та вперше за одинадцять років не потрапила в Лігу чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Баварію" залишать шестеро гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі