вівторок, 07 вересня 2010 15:26

"Баварія" може позбавити Тимощука місця у збірній України

"Баварія" може позбавити Тимощука місця у збірній України

Гравець "Баварії" Анатолій Тимощук перестане отримувати виклик у національну збірну України, якщо не відповідати вимогам першої команди країни. Про це вчора на прес-конференції заявив виконувач обов"язків наставника збірної Юрій Калитвинцев.

Нагадаємо, Тимощук не отримує ігрової практики у складі чемпіона Німеччини. У двох стартових турах бундесліги Анатолій на поле не виходив.

"На жаль, у цій ситуації не все залежить від Тимощука, - каже Юрій Миколайович. - Його агент вів переговори з "Вольфсбургом", але "Баварія" відмовилася відпускати свого гравця. Він хоче грати в клубі, адже розуміє, як це необхідно для збірної. Повірте мені, Толік переживає набагато більше, ніж ми."

У товариському поєдинку з Польщею (1:1) Тимощук вийшов у старті і відіграв весь матч.

"Якщо ми зрозуміємо, що Толік станом на сьогоднішній день не відповідає рівню збірної, то він не буде залучатися. Ніхто не гратиме в національній команді тільки через те, що він Іванов.

Тимощуку дуже важко без практики, але він все чудово розуміє. Також він прекрасно знає мене. Незалежно від мого ставлення до нього, я дійсно не буду випускати Тимощука на поле, якщо він не буде відповідати вимогам збірної."

Сьогодні, всього через два дні після гри з поляками, збірна України зіграє з Чилі.

"Я не знаю, хто домовлявся про такі строки, але це абсолютно неправильно. Як би ми не старалися, повністю команда відновитися не зможе.

Було б краще, якби ми зіграли ці матчі 3-го вересня і 7-го вересня. Нам якраз одного дня і не вистачає. Учора ми приїхали, провели відновлювальні заходи, і за великим рахунком, у нас залишилося одне повноцінне тренування, запланована на сьогодні. На рівні збірних не можна грати через два дні на третій. Це моя суб"єктивна точка зору."

Поєдинок Україна – Чилі відбудеться сьогодні о 21:00. Телеканал "Інтер" покаже матч у прямому ефірі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" може позбавити Тимощука місця у збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі