пʼятниця, 15 жовтня 2010 13:34

"Баварія" має намір не пускати голландських футболістів до збірної

"Баварія" має намір не пускати голландських футболістів до збірної

Президент "Баварії" Улі Хенесс заявив, що його клуб оголосив війну Федерації футболу Нідерландів.

Хенесс наголосив, що "Баварія" може заборонити голландським футболістам, що виступають у складі мюнхенського клубу, грати за збірну.

Хенесс зазначив, що тепер "Баварія" не буде відпускати голландських гравців у національну команду навіть у випадку найменших підозр на травму.

Обурення мюнхенців викликало рішення KNVB не відпускати зі збірної в клуб капітана "Баварії" Марка ван Боммеля. Ван Боммель отримав травму в матчі чемпіонату Німеччини, а в збірній під час матчу з Молдовою 8-го жовтня посилив своє пошкодження.

"Баварія" попросила KNVB відпустити футболіста до Мюнхена на медичне обстеження, проте отримала відмову. Ван Боммель взяв участь у грі зі Швецією 12-го жовтня, причому провів на полі більшу частину матчу. Наступні кілька ігор "Баварії" півзахисникові доведеться пропустити. Виконавчий директор мюнхенського клубу Карл-Хайнц Руменігге заявив, що з приводу цього інциденту "Баварія" звернеться в УЄФА і може подати на федерацію до суду.

За матеріалами Еuro-football.ru

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" має намір не пускати голландських футболістів до збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі