середа, 29 вересня 2010 21:36

"Барселона" знову втратила очки в Казані

"Барселона" знову втратила очки в Казані

Каталонська "Барселона" в Казані зуміла відігратися у поєдинку проти російського "Рубіна" групового турніру Ліги чемпіонів. На гол Нобоа з пенальті результативним одинадцятиметровим відповів Вілья – 1:1.

Гра почалася у рясний дощ. На початку матчу гравці "Рубіна" добре перекривали всі зони, читали передачі суперника. Перший момент біля воріт казанців "Барселона" створила на 13-ій хвилині: після передачі Вільї у штрафний майданчик Педро Родріґес вискочив перед Рижиковим і пробив у поперечку. "Рубін" отаборився біля своїх воріт і шукав щастя у контратаках. За півгодини гри Кальошину вдалося прорватися у чужий штрафний майданчик і заробити пенальті на Дані Алвешу. Еквадорський півзахисник "Рубіна" Нобоа відкрив рахунок.

За 5 хв. до перерви чудову нагоду вирівняти шанси команд на перемогу знову втратив Педро Родріґес: з 5 метрів до воріт пробив поруч зі стійкою.

У другому таймі домінувала "Барселона". На 60- хв. за фол на Іньєсті у штрафному майданчику суддя призначив пенальті. Рижиков вгадав напрямок удару Вільї, але не зумів врятувати свою команду. За хвилину після того на полі з"явився Мессі. Наприкінці матчу він вивів Іньєсту на удар з п"яти метрів, але той запустив м"яч вище воріт.

Торік восени торік маловідомий у Європі "Рубін" у протистоянні з "Барселоною" узяв 4 очки: зіграв удома внічию 0:0 і переміг на Камп-Ноу 1:2.

Ліга чемпіонів. Група D. 2-й тур

Рубін Росія - Барселона Іспанія - 1:1 (1:0)

Рубін: Рижиков, Ансалді, Навас, Салуквадзе, Рязанцев, Муравський, Нобоа (Натхо, 88), Кальошин, Боккетті, Караденіз (Мартінс, 64), Корніленко (Сібая, 62).

Барселона: Вальдес, Д. Алвес, Піке, Пуйоль, Хаві, Вілья (Кркич, 86), Іньєста, Маскерано (Мессі, 60), Бускетс, Педро Родріґес, Максвелл.

Голи: Нобоа (30, пенальті) – Вілья (60, пенальті)

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" знову втратила очки в Казані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі