четвер, 01 березня 2007 16:07

"Барселона" запропонувала Ето"О "Ліверпулю"

 

Агент головного тренера "Ліверпуля" Рафаеля Бенітеса визнав, що англійському клубу був запропонований нападник "Барселони" Самуель Ето"О, 26 років, повідомляє  sport.com.ua  з посиланням на англійську The Sun.

За меншу суму, ніж 30 мільйонів євро іспанці не хочуть розлучатися з камерунцем, тому запропонували його не тільки "Ліверпулю", але й іншим англійським клубам, в тому числі й "Челсі".

- "Барселона" виставила Ето"О на англійський ринок. "Ліверпулю" його запропонували лише як одному з потенційних покупців, - пояснив Мануель Гарсія Куілон, агент Бенітеса.

Крім Ето"О "Ліверпуль" віднедавна цікавиться нападником мадридського "Атлетико" Фернандо Торреса, 22 роки. Щоправда, ціна Торреса не набагато менша за трансферну вартість камерунця - 27 мільйонів євро.

Якщо хоч одна з цих покупок здійсниться, то для "Ліверпуля" це стане абсолютним трансферним рекордом. Найдорожчим гравцем в історії клубу зараз є орендований в "Марсель" француз Джібріль Сіссе (14 мільйонів євро в 2004 році).

Нові американські власники "Ліверпуля" планують витратити 150 мільйонів євро на посилення команди в наступне міжсезоння.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" запропонувала Ето"О "Ліверпулю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі