понеділок, 09 лютого 2009 09:47

"Барселона" з легкістю перемогла "Спортінг"

"Барселона" з легкістю перемогла "Спортінг"
Два м"ячі Ето"О та гол Алвеша принесли каталонцям чергові три очки.

Як і очікувалося, жодних особливих проблем у "Барселони" зі "Спортінгом" не виникло. Не дивлячись на всю пристрасть до ротації, у Хосепа Гвардьоли цілком можна визначити основу та резерв у нинішній "Барселоні". У матчах за Кубок Короля грає найближчий резерв (який, до речі, мало чим поступиться найближчим конкурентам "Барселони)", і у чемпіонаті, безпосередньо, основа. Сливки європейського футболу.

Зі своїми завданнями основа справляється регулярно. Немає жодної слабкої ланки. Усі діють так, як від них вимагають, і чудово знають, що потрібне команді. Анрі змирився з роллю флангового футболіста, і діє на благо команди, нехтуючи при цьому особистими інтересами. Забивати в цій команді в основному, має Самуель Ето"О. Він цим і займається.

Жодних особливих проблем у "Барселони" зі "Спортінгом" не виникло.

Посеред першого тайму Іньєста розігнав контратаку "Барселони" після кутового біля воріт Вальдеса. Каталонець, який пройшов із м"ячем половину поля, віддав пас направо у напрямку Анрі. А француз у свою чергу, в один дотик переправив м"яч на вістрє атаки, де, звичайно ж, тут як тут опинився камерунський нападник.

А ближче до закінчення тайму той же футболіст отримав пас від Мессі, вже будучи у чужій штрафній. Самуель обіграв опонента, і подав на дальній кут. Лафуенте перешкодити потраплянню м"яча у ворота не зміг.

У другому таймі каталонці довели свою перевагу, коли Дань Алвеш, підібравши м"яча в чужій штрафній, у стилі Сергія Реброва зі всієї сили вдарив у ближню дев"ятку. Проте вже після кількох хвилин хіхонцям вдалося відіграти один гол. Це Кіке Матео поужньо пробив з лінії штрафної у дальній кут. Вальдес зловити м"яча не зумів.

Надалі команди ще трохи пограли у нападі, та й розійшлися. "Барселони", як і раніше, випереджає своїх суперників на дванадцять очок.

"Барселона" - "Спортінг" Х 3:1

Голи: Ето"О, 23, 39, Алвеш, 65 - Матео, 67

Барселона: Вальдес, Алвеш (Санчес, 87), Пуйоль (Сілвіньо, 68), Касерес, Абідаль, Буськетс, Хаві, Іньєста (Гудйонсен, 83), Мессі, Анрі, Ето"О

Спортінг: Лафуенте, Састре (Анхель, 61), Херард, Ернандес, Камара, Матабуена, Мічел, Моран, Кармело (Матео, 67), Кастро (Біліч, 61), Баррал

Попередження: Абідаль, Анрі - Херард, Матабуена, Мічел

football.ua, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" з легкістю перемогла "Спортінг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі