неділя, 15 серпня 2010 10:43

"Барселона" програла "Севільї" перший матч Суперкубка Іспанії

"Барселона" програла "Севільї" перший матч Суперкубка Іспанії

"Севілья" на своєму полі здобула перемогу над "Барселоною" у першому матчі Суперкубка Іспанії. Як повідомляється на сайті Goal.com, зустріч завершилася з рахунком 3:1, причому господарям вдалося відігратися по ходу матчу. Два голи в складі "Севільї" забив Фредерік Кануте.

Рахунок в матчі на 21-й хвилині відкрив нападаючий "Барселони" Златан Ібрагімович. Каталонці утримували перевагу до 62-ї хвилини, коли Луїс Фабіано провів м'яч у відповідь. Через 12 хвилин Кануте вивів "Севілью" вперед, а наприкінці зустрічі оформив дубль, встановивши остаточний рахунок.

Матч-відповідь Суперкубка відбудеться 21 серпня в Барселоні.

У минулому сезоні саме "Севілья" вибила "Барселону" з Кубка Іспанії. В 1 / 8 фіналу каталонці програли домашній матч з рахунком 1:2 і виграли гостьовий 1:0. За сумою двох зустрічей завдяки голу, забитому на чужому полі, до чвертьфіналу пройшла "Севілья".

"Севілья" - "Барселона" - 3:1 (0:1)

Голи: Ібрагімович, 20 (0:1). Луїс Фабіану, 62 (1:1). Кануте, 73 (2:1). Кануте, 83 (3:1).

"Севілья": Палоп, Конко, Ескюде, Фаціо, Дабо, Хесус Навас, Зокора, Ромарік (Чігаріні, 46), Перотта, Ренато (Кануте, 64), Луїс Фабіану (Негредо, 70).

"Барселона": Міньо, Даніель Алвес, Серхіо Гомес, Г. Міліто (Адріано, 80), Абідаль, Максвелл, Кейта, Оріоль, дос Сантос, Боян, Ібрагімович (Мессі, 52).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" програла "Севільї" перший матч Суперкубка Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі