неділя, 06 лютого 2011 10:50

"Барселона" побила рекорд "Реала"

"Барселона" побила рекорд "Реала"

"Барселона" встановила новий рекорд футбольного чемпіонату Іспанії за кількістю перемог поспіль. У суботньому матчі каталонці розгромили мадридський "Атлетико" з рахунком 3:0. Переможна серія "Барселони" досягла 16 матчів.

Колишній рекорд - 15 перемог поспіль - був встановлений мадридським "Реалом" в сезоні 1960-1961 року. У тій команді грав Альфредо Ді Стефано - нападаючий, якого двічі визнавали найкращим футболістом Європи. "Реал" тих років часто називають найкращою командою в історії футболу.

У матчі з мадридським "Атлетико" всі три голи "Барселони" забив аргентинський форвард Ліонель Мессі. Як повідомляє ESPN, після матчу головний тренер "Атлетико" Кіке Санчес Флорес заявив, що Мессі - це Ді Стефано XXI століття. "Він грає, як хоче і де хоче. Я ніколи не бачив нічого подібного", - зазначив Флорес, кажучи про аргентинського нападаючого каталонців.

Гру аргентинця також прокоментував головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола. "Без Мессі ми не були б тими, хто ми є. У всіх великих команд є особливий гравець - і Мессі один з таких гравців", - сказав наставник каталонців.

Барселона - Атлетико 3:0

Голи: Мессі, 17, 28, 79

Барселона: Вальдес, Алвеш, Піке, Абідаль, Максвелл, Хаві (Афеллай, 85), Бускетс, Іньєста (Кейта, 80), Педро (Боян 85), Мессі, Вілья

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" побила рекорд "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі