неділя, 26 вересня 2010 13:39

"Барселона" обійшла "Реал"

"Барселона" обійшла "Реал"

"Барселона" в гостях впевнено переграла "Атлетік" - 3:1.

"Атлетік" за традицією не хотів відпускати одного з фаворитів. Баски билися, билися, старалися ні в чому не поступатися опонентові. Але на 35-й хвилині перегнули палицю: Аморебієта грубо в"їхав у Іньєсту в центрі поля. Проливний дощ підсилив ефект: арбітр вирішив вилучити грубіяна від гріха подалі.

У другому таймі "Барселона" зламала ворота "Атлетіка" досить швидко. Спочатку Кейта скористався класної передачею Вільї, а потім Хаві зряче пробив з-за меж штрафної. Перевага "Барси" було беззаперечною: гравці "Атлетика" бачили м"яч хіба що по великих святах.

Під завісу зустрічі арбітр зрівняв склади. Вілья відмахнувся від гравця "Атлетіка" і побачив перед собою червоне світло. Натхнені баски рвонули вперед і примудрилися забити один гол, але вже на 93-й хвилині отримали третій м"яч: Бускетс опинився на вістрі контри "Барселони".

Команда Хосепа Гвардіоли перемогла 3:1. Завдяки цій перемозі чемпіони Іспанії обійшли "Реал" і тепер займають друге місце.

Королівський клуб, у свою чергу не зумів у гостях обіграти "Леванте" і втратив перше місце в таблиці.

Естафету лідерства прийняла "Валенсія", яка виграла у "Спортінга" з рахунком 2:0, забивши обидва м"ячі до десятій хвилині.

Чемпіонат Іспанії, 5-й тур

"Атлетік" - "Барселона" - 1:3

Голи: Габілондо (90) - С. Кейта (55), Хаві (74), Бускетс (90 3).

"Леванте" - "Реал" - 0:0

"Спортінг" Х - "Валенсія" - 0:2

Голи: Топал (70), Сольдадо (10).

За матеріалами Turnir.ua

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" обійшла "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі