Ексклюзиви
неділя, 30 грудня 2007 12:41

"Барселона" може орендувати Канісареса вже у січні

Каталонська "Барселона" цікавиться послугами воротаря "Валенсії" Сантьяго Канісареса, який не знайшов спільної мови з наставником клубу Рональдом Куманом.

Інтерес до футболіста керівництво "Барси" проявило після того, як резервний голкіпер клубу Альберто Хоркера вибув до кінця сезону через травму коліна. Найбільш імовірною видається оренда Канісареса у січні до кінця сезону, повідомляє Чемпіонат.ru.

Серед претендентів на Канісареса значиться також і лондонський "Челсі", відразу два основні воротарі якого майже одночасно травмувалися.

У "Валенсії" Канісарес грає з 1997 року. За цей час він переміг у Кубку УЄФА (сезон 2003-2004), вигравав Суперкубок Європи (2004) та двічі доходив до фіналу Ліги чемпіонів (2000 та 2001 роки).

До переходу у "Валенсію" Сантьяго чотири роки захищав кольори мадридського "Реалу" (1994-1998 роки), у якому і розпочинав професійну кар"єру 1988 року.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" може орендувати Канісареса вже у січні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути