середа, 16 травня 2007 18:56

"Барселона" має намір придбати Марко Матерацці

 

Іспанська "Барселона" зацікавлена в купівлі захисника міланського "Інтера" та збірної Італії Марко Матерацці, 33 роки.

Як повідомляє Лента.Ру з посиланням на видання Marca, технічний директор каталонського клубу Чікі Бегірістайн вважає, що італієць - саме той гравець, якого не вистачає обороні "Барселони". Про фінансову сторону можливої операції інформації поки немає.

Кандидатура Матерацці обговорювалася під час останніх розмов між Бегірістайном і головним тренером "Барселони" Франком Райкардом щодо трансферної політики клубу на найближче міжсезоння. На думку технічного директора, захисній лінії команди не вистачає гравця плану Матерацці з тих пір, як з "Барселони" пішов Едгар Давідс (літо 2005 року). Голландець, втім, грав на позиції опорного півзахисника.

Останнім часом "Барселона" потерпіла декілька невдач на європейській і внутрішній арені. Після поразки в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів від "Ліверпуля" команда вилетіла з Кубка Іспанії, крупно програвши в у відповідь півфінальному матчі "Хетафе" (0:4). У чемпіонаті Іспанії "Барселона" вперше за довгий час дозволила наздогнати себе "Реалу". Обидві команди мають по 66 очок, але за додатковими показниками перше місце займає "Реал".

Що стосується Матерацці, то в сезоні-2006/07 він у складі "Інтера" став чемпіоном Італії. Нагадаємо, що влітку минулого року італієць виграв зі своєю збірною чемпіонат світу.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" має намір придбати Марко Матерацці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі