середа, 15 жовтня 2008 13:38

"Барселона" хоче грати в американській MLS

Представники каталонської "Барселони" в Майямі проведуть переговори з професійною футбольною лігою США - MLS з приводу того, щоб стати членом ліги і заявити команду для участі в турнірі, починаючи з 2010 року.

Як повідомляє агентство Globo, керівники "Барселони" вже розмовляли з представниками університету штату Флорида з приводу використання їхнього стадіону як офіційної арени для нової команди, яка поки що не має назви і своєї емблеми. Хоча каталонці хочуть, щоб це був американський аналог іспанського гранда.

Мета полягає в тому, щоб закріпити бренд "Барселони" в Сполучених Штатах, після підписаної в травні стратегічної угоди з MLS. В угоді викладені різні заходи і комерційні проекти, які включають, щонайменше, шість товариських матчів протягом найближчих п"яти років.

У разі підтвердження участі в MLS, "Барселона" стане першим європейським футбольним клубом в лізі США, яка в даний момент складається з 14 команд, розділених на дві конференції - Схід і Захід.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" хоче грати в американській MLS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі