неділя, 03 серпня 2008 10:44

"Бангура забив чистий гол" - Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував поразку своєї команди від "Металіста" (1:2) в рамках 3-го туру чемпіонату України.

"Думаю, ми зазнали поразкиу тому, що були менш агресивні, ніж "Металіст". Напевно, ми гірше виконували наше завдання, тому щастя посміхнулося "Металісту". Ми їх поздоровляємо з перемогою", - почав свій аналіз матчу тренер.

"У атакуючих діях, перед штрафною, звичайно, браку було забагато, тому що була велика щільність гравців "Металіста". Нашим футболістам було доволі складно подолати цей подвійний рубіж. Зіграв роль і перший гол, забитий "Металістом". Після цього вони ще глибше відійшли на свою половину поля, і ми дуже важко розкривали оборону. У другому таймі брак збільшився у зв"язку з втомою гравців".

"Але "Металіст" нас ні в чому не перевершив, двічі ударив по воротах - два голи забив. У нас моментів було більше, і фортуна відвернулася. Але і майстерності в цих ситуаціях, напевно, не вистачило".

"Чи був офсайд, коли забивав Бангура? Моя особиста думка - був чистий гол. М"яч потрапив би у ворота, навіть якщо б Бангура до нього не доторкнувся", - цитує Сьоміна Dynamomania.com.

Зараз ви читаєте новину «"Бангура забив чистий гол" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі