пʼятниця, 20 червня 2008 08:32

"Баллак порушив правила, коли забивав третій гол"

Головний тренер збірної Португалії з футболу Луіс Феліпе Сколарі, команда якого поступилася Німеччині (2:3) в 1/4 фіналу чемпіонату Європи, пояснив поразку грубими помилками, допущеними його гравцями. Крім того, наставник відзначив, що німці діяли краще в ключових епізодах зустрічі, повідомляє Лента.Руз посиланням на інтернет-видання Goal.com.

"Я зазнав невдачі: мені не вдалося виконати вивести команду в півфінал і виконати завдання, поставлене Федерацією футболу Португалії. Я дуже розчарований, тому що вважаю, що у нас була можливість потрапити в четвірку кращих команд турніру. В цілому, я задоволений своїми футболістами і горджуся тим, яку гру вони показали", - сказав Сколарі.

Крім того, тренер збірної Португалії відзначив, що на хід матчу вплинув третій гол у ворота його команди. На думку Сколарі, в епізоді, коли Міхаель Баллак забивав м"яч, німець порушив правила проти захисника португальської команди Паулу Феррейри.

"На повторі ясно видно, що Баллак штовхнув нашого гравця", - відзначив Сколарі. Разом з тим, тренер підкреслив, що він не вважає помилку головного арбітра Петера Фройдфельда вирішальною. "Не можу сказати напевно, що це вплинуло на результат матчу, але рефері повинен був зафіксувати порушення правив", - упевнений тренер.

Завдяки перемозі над Португалією, збірна Німеччини стала першим півфіналістом Євро-2008. У другому раунді плей-офф німці зустрінуться з переможцем матчу Хорватія - Туреччина, який відбудеться 20 червня.

Зараз ви читаєте новину «"Баллак порушив правила, коли забивав третій гол"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі