пʼятниця, 10 вересня 2010 10:00

"Арсенал" зіграє з "Шахтарем" без Тео Волкотта

"Арсенал" зіграє з "Шахтарем" без Тео Волкотта
Список жертв останніх матчів національних збірних продовжує рости - на цей раз прийшла черга офіційно оголошувати про погані новини для "Арсеналу", який залишився без ключового вінгера команди Тео Волкотта, який одержав травму гомілкостопа у матчі збірних Англії та Швейцарії у вівторок.

І як підтвердив наставник "канонірів" Арсен Венгер, відновлення гравця від травми займе від чотирьох до шести тижнів, повідомляє Британський футбол.

"Зіткнення було дуже жорстким, і коли я побачив, як був вивернутий його гомілкостоп, я подумав, що це буде три-чотири дні або чотири-шість тижнів. На жаль, це буде чотири-шість тижнів", - сказав французький фахівець, який напередодні суботнього поєдинку проти "Болтона" також втратив і голландського форварда Робіна ван Персі - його повернення на поле також очікується приблизно через півтора місяця.

Нагадаємо, що Тео Волкотт не був включений Капелло в заявку збірної Англії на чемпіонат світу в Південній Африці і, немов доводячи неправоту менеджера, показував в іграх за "Арсенал" на старті сезону блискучий футбол, забивши у трьох проведених матчах чотири голи.

Його гра не залишилася без уваги Капелло, який знову викликав гравця до збірної, і в її складі Волкотт провів усі три останні матчі. Однак тепер він буде змушений пропустити поєдинок проти збірної Чорногорії (12 жовтня) - не найкраща новина для вболівальників "Трьох Львів", враховуючи, що Волкотт був єдиним гравцем, який взяв участь у всіх матчах останньої переможної серії команди на "Вемблі".

Не прийме він участі і в цілому ряді важливих ігор "Арсеналу", включаючи поєдинки з "Челсі" і "Манчестер Сіті", дербі Північного Лондона проти "Тоттенхема" в Кубку Ліги, а також перші три матчі групового етапу команди в Лізі чемпіонів, в тому числі і домашній грі з "Шахтарем" 19 жовтня.
За матеріалами Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" зіграє з "Шахтарем" без Тео Волкотта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі