субота, 25 липня 2009 12:28

"Арсенал" впевнено переміг "Чорноморець" (ВІДЕО)

"Арсенал" впевнено переміг "Чорноморець" (ВІДЕО)

В п"ятницю, 24 липня, в Одесі, зустрічалися "Чорноморець" і столичні "каноніри". Результат - перемога гостей 3:1.

Гра проти "Динамо" ніколи не була показником. Ну, принаймні, для команди, яка не входить до числа елітних. Тому крупна поразка в Києві, хоч і виглядала страхітливо, остаточним діагнозом його вважати ніяк не можна було. А ось гра з "Арсеналом" могла дати відповіді на багато питань.

Олександр Заваров зібрав гарний колектив. Багато хто з його підопічних має досвід виступів у сильних клубах України і Росії, деякі з них уже ветерани, але ветерани, які грають.

Прекрасну гру демонстрували гості. Пристрілювався Мазилу. Сам румун не забив (покотив м"яч у руки Руденко), але незабаром втік від захисників "Чорноморця", прострілив, і Воробей ударом впритул вразив порожній кут.

Кияни виглядали свіжішими. Їхня гра, злагоджена, добре організована, залишала приємне враження. Коли у ворота "моряків" влетів другий м"яч, аплодували навіть вболівальники "Чорноморця" - вже дуже ефектно зловив м"яч на ногу Грицай. Надію на світле майбутнє повернув Васкес, замкнувши навіс з кута поля через хвилину.

По суті, всі питання зняла груба позиційна помилка господарів на початку другої половини. Хомін отримав відмінний пас врозріз, вискочив сам на сам з голкіпером і відправив м"яч між ніг Руденко.

По-справжньому небезпечні моменти одесити почали створювати лише ближче до фінального свистка Шандора. Проте, Віталій Рева впевнено справлявся з хорошими, класно виконаними ударами Косиріна, який вийшов на заміну.

Але навіть не дивлячись на наявність моментів біля воріт "Арсеналу", загалом положення "моряків" виглядало безнадійним. "Каноніри" виглядали значно переконливішими і заслужено привезли з Одеси три очки. А ось "Чорноморець" лякає.

"Чорноморець" - "Арсенал" - 1:3

24 липня. Одеса. Стадіон "Спартак".

Арбітри: А. Шандор (Львів), А. Валенко, В. Пономарев (Львів), четвертий арбітр: Ю. Фощий (Черкаси).

Делегат ФФУ: А. Дьяченко (Полтава), інспектор ФФУ: В. Мельничук (Сімферополь).

"Чорноморець": Руденко (капітан), Віктор Мельник, Шандрук, Левіга (Васин, 54), Нудний (Косирін, 70), Белецький (Бабич, 58), Діденко, Яценко, Ребенок, Васкес, Дмитро Гришко. Запасні: Паст, Касьянов, Райчевич, Гуменюк.

Тренер: Віктор Гришко.

"Арсенал": Рева (капітан), Симоненко, Шершун, Мазилу, Закарлюка (Жоземар, 56), Воробей (Гусєв, 67), Євсеєв, Данилов, Хомин, Грицай, Матюхин (Валерій Заваров, 78).

Запасні: Старгородський, Ільницький, Джакобія, Погорілий.

Тренер: Олександр Заваров.

Голи: Воробей (10), Грицай (37), Васкес (39), Хомин (51).

Попереджені: Воробей (11), Грицай (21), Хомин (47), Нудний (55).

Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" впевнено переміг "Чорноморець" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі