вівторок, 19 серпня 2008 09:48

"Арсенал" вирішив проблему домашнього стадіону на найближчі матчі

Вчора керівництво "Арсенала" (Київ) повідомило про те, що, не дивлячись на всі труднощі, вирішено питання стадіону, на якому "каноніри" проводитимуть домашні матчі.

Так, своїх суперників "Арсенал" прийматиме на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Це, зокрема, стосується і матчу, який команда зіграє проти київського "Динамо". Нагадаємо, зустріч відбудеться в суботу, 23 серпня, о 20:30.

Ситуацію прокоментував віце-президент "Арсеналу" Віктор Головко.

- Віктор Іванович, судячи по заяві керівництва клубу, питання стадіону для проведення домашніх матчів "Арсенала" вирішене?

- Так, відбулася зустріч президентів ФК "Арсенал" (Київ) і ФК "Динамо" (Київ). Після тривалої бесіди ухвалено рішення: каноніри гратимуть домашні матчі на стадіоні ім. Лобановського. Враховуючи складну ситуацію з відсутністю власного спортивного майданчика, з найближчих восьми домашніх матчів шість "Арсенал" проведе на стадіоні "Динамо". Для проведення ще двох нам доведеться підшукувати стадіон.

- Це рішення - добра воля "Динамо" чи взаємовигідний контракт?

- Знаєте, всього потроху. Зі свого боку ми розуміємо динамівців, які хочуть зберегти поле для європейських турнірів. Але і вони розуміють, що залишити сьогодні колег в біді і без найменших шансів - це погано для футболу.

- Чи були якісь "розбори польотів" з тренерами і гравцями після останнього матчу "Таврія" - "Арсенал"?

- Так, ми зустрічалися, розмовляли. Але трагедії з того, що сталося ми не робимо - на старті втрачали очки клуби і посильніші за нас. Проте, деякі зміни все ж таки будуть. Думаю, що в наступному матчі ви побачите декого з молоді, тим паче, що "Динамо", як і "Шахтар", не дозволяє орендованим у них гравцям брати участь в матчах проти них же.

- Розкажіть, що з суддею Абросимовим, якого керівництво "Арсеналу" збиралося усунути від суддівства?

- Для Євгена Абросимова у мене є, на жаль, тільки погані новини: завершився збір підписів, і 10 з 16 клубів висловилися за усунення цього судді від суддівства ігор Прем"єр-ліги. Крім того, за домовленістю Федерації футболу України і Прем"єр-ліги, Абросимов безумовно буде усунений від суддівства. Хочу зазначити: у досьє Євгена Абросимова вказано, що він є підприємцем (напрям - сільське господарство). І, швидше за все, після вищезгаданого рішення про відсторонення арбітрові доведеться впритул зайнятися своєю прямою роботою - піднімати агропромисловий комплекс країни. Це важливо, адже на сьогоднішній день сільське господарство дуже потребує молодих і сильних людей.

- Скажіть, ще є кандидати "на виліт"?

- Ви знаєте, я не хочу говорити за всіх. Ми обговорювали питання суддівства з багатьма представниками клубів вищого футбольного дивізіону. І можу сказати, що у деяких клубів є такі "кандидати". До того ж, багато хто зійшовся в думці, що можливість усунення суддів - це досягнення Прем"єр-ліги.

- Ви не могли б назвати клуби, які відмовилися поставити підпис за відсторонення суддів, зокрема, Абросимова?

- Це внутрішня інформація. Але я хочу сказати, що луганська "Зоря" підтримала Абросимова. І, напевно, це правильно - потрібно бути чесними до кінця.

- Які ваші прогнози на матч "Арсенал" - "Динамо"?

- У нас не гратимуть Олійник, Лисенко, Мандзюк і Шмаков, а також вилучений на 7-ій хвилині минулого матчу з "Таврією" Симоненко. Крім того, травмовані Жоземар, Ессола і Рева. Тому спрогнозувати, якою буде гра - складно. Можу сказати з упевненістю лише одне: ті, хто вийдуть на поле - битимуться. Повторюю, битимуться! А що з цього вийде - подивимося. Отже запрошуємо всіх на стадіон "Динамо" ім. В. Лобановського в суботу, 23 серпня, о 20:30.

ФК "Арсенал"
Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" вирішив проблему домашнього стадіону на найближчі матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі