понеділок, 01 грудня 2008 11:43

"Арсенал" - "Челсі": Венгер ще розраховує на титул, Сколарі говорить про вбивство

Лондонський "Челсі" поступився "Арсеналу" з рахунком 1:2, і після матчу тренер "синіх" Луїш Феліпе Сколарі не витримав, і поскаржився на суддів. Втім, його можна зрозуміти - гол Робіна ван Персі, який зрівняв рахунок, був явно забитий з офсайду.

"Я тільки хочу, щоб суддя подивився цю гру по телевізору і разом з лайнсменами визнав, що вони не мали рації, і вибачився, - сказав бразилець після матчу. - Це все, чого я хочу, не більше, тому що вони зробили помилку. Ми хочемо, щоб арбітри на "Стемфорд Брідж" судили за обидві команди, а не за одну. Ви чули, щоб за той час, що я тут, я хоч раз говорив про суддів? Ні, жодного разу, але сьогодні все по-іншому".

"Я не прошу три очки, я хочу всього лише вибачень, тому що той же лайнсмен в першому таймі припустився помилки проти нас з Саломоном Калу. Він людина, всі помиляються, але цей офсайд убив мою команду".

Після перемоги на "Стемфорд Брідж", тренер "Арсеналу" Арсен Венгер заявив, що його команда все ще не втратила надії на титул.

"Перемога дала нам віру в те, що ми можемо повернутися в гонку, - сказав Венгер. - Це дуже важлива перемога, адже якби ми програли, наше відставання збільшилося б до 13 очок, а це дуже багато.

"Цей матч став перевіркою характеру, ми були не дуже упевнені в собі, але потім показали характер. Я дуже і дуже радий, адже тепер ми здобули переконливі перемоги над "Манчестер Юнайтед" і "Челсі".

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" - "Челсі": Венгер ще розраховує на титул, Сколарі говорить про вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі