четвер, 16 серпня 2007 15:40

"Арсенал" пропонує збільшити гонорари суддів вищої ліги втричі

Київський "Арсенал" має намір звернутися з пакетом пропозицій до ФФУ та ПФЛ України. Про це повідомляє champion.com.ua з посиланням на прес-служба клубу.

Переважна частина цих пропозицій стосується змін у регламенті роботи суддів та пропозицій щодо подальшого вдосконалення справи об"єктивності та незаангажованості футбольного арбітражу. Керівництво київського клубу пропонує ввести професійний статус футбольних арбітрів.

"Арсенал" пропонує суддям увести заробітну плату не менше, ніж у еквіваленті 10 000 доларів США за одну гру у вищій лізі та пенсійне забезпечення за віком (зараз арбітри отримують більше 3 тисяч доларів за гру ).

Також пропозиції "Арсеналу" полягають у тому, щоб до порушників етики суддів та за помилки арбітрів, які призводять до серйозних змін у результаті матчу, були застосовані набагато більш жорсткі заходи, ніж передбачає чинний регламент, зокрема, позбавлення таких суддів пенсійного забезпечення та, у разі доведення злочину, застосування до них карного законодавства.

Ще однією пропозицією клубу є змінити регламент футбольних змагань в Україні таким чином, щоб посадовець будь-якого клубу у будь-який лізі за спробу входу до суддівської кімнати під час проведення матчу карався за цей вчинок штрафом у 1 000 000 гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" пропонує збільшити гонорари суддів вищої ліги втричі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі