четвер, 19 серпня 2010 15:23

"Арсенал" підписав захисника збірної Франції

"Арсенал" підписав захисника збірної Франції

Лондонський футбольний клуб "Арсенал" купить захисника іспанської "Севільї" і збірної Франції Себастьяна Скіллачі. Про це пише британське видання The Daily Mirror. Трансферна вартість 30-річного гравця не називається.

18 серпня Скіллачі не взяв участь у матчі Ліги чемпіонів з португальською "Брагою" (0:1). За даними видання, це пов'язано з тим, що футболіст перейде в "Арсенал", і керівництво "Севільї" вирішило не загравати його в єврокубках.

Влітку 2010 року "Арсенал" залишили захисники Вільям Галлас, Мікаель Сільвестр і Філіп Сендерос. Єдиною заміною цим гравцям став Лоран Косцельні, куплений у французького "Лорьяна" за 10 мільйонів євро.

ЗМІ повідомляли, що лондонський клуб цікавився Філом Джагелкою з "Евертона" і Пером Мертезакером з німецького "Вердера", однак домовитися про перехід одного з цих гравців "Арсеналу" не вдалося.

У чемпіонаті Іспанії сезону-2009/10 Скіллачі провів 16 матчів і забив один гол. За збірну Франції захисник виступає з 2004 року. Скіллачі зіграв за національну команду 20 зустрічей.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" підписав захисника збірної Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі