пʼятниця, 13 липня 2007 13:47

"Арсенал" підписав захисника збірної Франції

Правий захисник "Осера" Бакарі Санья, 24 роки, перебирається в лондонський "Арсенал", повідомляє football.ua з посиланням на ВВС..

24-річний футболіст викликався в збірну Франції на матчі проти України і Грузії, але так на полі й не з"явився. На його рахунку всього один матч за збірну Франції, але він точно не останній. У "Осері" він був гравцем основи не один сезон.

"Санья дуже здібний захисник. Він на стабільно високому рівні провів останні декілька сезонів за "Осер", - сказав Арсен Венгер.

"Окрім правого флангу оборони, він ще може пристойно зіграти і в центрі. Він швидкий і сильний, що для захисника є найважливішими якостями".

"У мене в "Арсеналі" багато хороших знайомих, - взяв слово Санья. - З Діабі я грав в "Осері", а з Кліши і Фламіні - у французькій молодіжці".

"Крім того, я завжди хотів попрацювати з Арсеном Венгером. Це прекрасний фахівець. Вважаю, це величезне досягнення для мене - перейти в таку команду".

Трансфер Санья обійдеться "Арсеналу" в 6 мільйонів євро.


Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" підписав захисника збірної Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі