середа, 13 червня 2007 12:07

"Арсенал" купить Трезеге з метою зберегти Анрі

 

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер задумався про придбання нападаючого "Ювентуса" Давіда Трезеге. Наставник "канонірів" готовий запросити 29-річного форварда з метою втримати в команді капітана Тьєррі Анрі, повідомляє championat.ru з посиланням на газету The Sun.

Трезеге відмовився від продовження контракту з туринським клубом і може дістатися "Арсеналу" всього за 5 мільйонів. фунтів. Форвард хоче укласти з лондонським клубом трирічний контракт і вимагає зарплату у розмірі 90 тисяч фунтів на тиждень.

Венгер відомий своєю ставкою на молодих гравців, але заради збереження у складі команди її лідера Тьєррі Анрі, готовий поступитися принципами і укласти операцію з придбання Трезеге, який є давнім дургом капітана "канонірів".

Операція вірогідна ще й тому, що "Ювентус" не утримуватиме гравця в тому випадку, якщо він захоче піти в неіталійський клуб.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" купить Трезеге з метою зберегти Анрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі