понеділок, 22 вересня 2008 08:50

"Арсенал" і дощ залишили Ахметова без подарунка

"Арсенал" і дощ залишили Ахметова без подарунка
В день народження Рената Ахметова "Шахтар" засмутив свого президента нічиєю з київським "Арсеналом".

Президент донецького "Шахтаря" Ренат Ахметов 21 вересня святкував день народження. Саме цим можна пояснити його відсутність в Києві на матчі "Арсенал" - "Шахтар". Як повідомила "ДЕЛУ" прес-секретар бізнесмена Олена Довженко: "Традиційно Ренат Леонідович святкує день народження в колі сім"ї та близьких друзів".

Вісім очок за вісім матчів.

Головний подарунок, який повинен був зробити "Шахтар" своєму президентові, це перемогти в Києві. І, нарешті, перервати свою безвиграшну серію, яка вже триває п"ять матчів поспіль. Але "подвиг" гірники знов не зробили. При сильному дощі команда Мірчи Луческу так і не змогла перемогти та зробити подарунок своєму президентові. У результаті - нульова нічия з "Арсеналом". Таким чином, після восьми турів "Шахтар" продовжує займати лише одинадцяте місце: вісім очок, одна перемога, п"ять нічиїх і дві поразки - такий сумний підсумок для команди Мірчи Луческу. Здається, в цьому чемпіонаті "Шахтар" вже після першого кола зможе забути про перше місце в чемпіонаті України.

Ахметов знов пробачить Луческу.

Нічия в Києві не змусить Рената Ахметова звільнити Мірчу Луческу з поста головного тренера команди. І це незважаючи на зростаючу критику вболівальників донецького клубу в адресу головного тренера команди. Адже головне завдання для "Шахтаря" на цей сезон - вдала гра в Лізі чемпіонів, а тут якраз у "Шахтаря" все гаразд. "Гірники" стартували з перемоги в Швейцарії над "Базелем" - 2:1 в груповому турнірі Ліги чемпіонів. А 1 жовтня "Шахтар" чекає один з головних матчів у груповому турнірі проти іспанської "Барселони". І у разі перемоги або навіть нічиєї Ахметов забуде всі провали в українському чемпіонаті.

"Дело"

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" і дощ залишили Ахметова без подарунка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі