субота, 11 серпня 2007 15:43

"Арсенал" хоче купити володар "Формули-1" Екклстоун

Власник "Формули-1" Берні Екклстоун признався, що був би не проти купити лондонський "Арсенал", повідомляє www.rtr-sport.ru.

Екклстоун є другом колишнього віце-президента "канонірів" Девіда Діна, який пішов з клубу в минулому сезоні, після того, як рада директорів відмовилася продавати клуб.

На сьогоднішній день "Арсенал" оцінюється в 432 мільйони фунтів, але після того як з клубу пішов Дін, 5 директорів, які тримають 45% акцій підписали угоду, яка закінчується тільки в квітні майбутнього року.
Цю угоду передбачає заборону на продаж клубу.

Екклстоуна це не бентежить:

- Ми дочекаємося закінчення цієї угоди і подивимося, що буде далі.  Багато що може зміниться на той час. Якщо буде можливість купити "Арсенал", я це обов"язково зроблю.

Одним з можливих покупців "Арсенала"називається американський спортивний магнат Стен Кренке, який минулого року витратив 65 мільйонів фунтів, на придбання 12-процентовой частки акцій клубу.
Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" хоче купити володар "Формули-1" Екклстоун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі