Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 13:20

"Якщо менеджери домовляться, то я співчуваю Повєткіну" - Віталій Кличко

Коментуючи ситуацію щодо організації поєдинку між чемпіоном за версіями IBF і WBO у надважкій вазі Володимиром Кличком і офіційним претендентом на титул IBF росіянином Олександром Повєткіним, старший брат українського боксера Віталій висловив однозначну позицію: "команда претендента не може диктувати умови чемпіону".

"Нам треба ще провести безліч раундів переговорів, щоб прийти до спільного знаменника. Володимиру належать два чемпіонських титули - за версіями IBF і WBO, Повєткін - претендент. Мені здається, команда претендента не повинна диктувати умови чемпіонові, чи не так? Тому бій повинен пройти на телеканалі RTL (у братів контракт з німецьким телеканалом RTL, у Повєткіна - з ARD). Вирішити цю проблему так, щоб ARD не залишився у програші, цілком можливо. Було б бажання", - впевнений Віталій.

Що ж до самого Повєткіна, то я свою думку вже висловив і змінювати її не збираюся, - продовжив Кличко-старший. - Олександр - хороша людина і хороший боксер. Ми з цікавістю стежимо за його кар"єрою, але коли менеджери за столом переговорів вирішать свої проблеми, його проблеми тільки почнуться. Я, наприклад, вперше бився за титул в двадцять п"ятому бою, а він буде це робити в сімнадцятому. На мій погляд, ранувато. Тим більше що різниця в боксерській майстерності між навіть кращими з тих, з ким він бився раніше, і Володимиром дуже велика. Загалом, якщо менеджери домовляться, то я співчуваю Повєткіну...", - наводить слова Кличка-старшого "Спорт - Експрес".

Зараз ви читаєте новину «"Якщо менеджери домовляться, то я співчуваю Повєткіну" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути