четвер, 19 червня 2008 20:06

"Якщо Гаттузо - ключовий гравець, то я - священик" - Арагонес

Головний тренер збірної Іспанії Луїс Арагонес поділився своєю думкою про майбутній чвертьфінальний поєдинок проти національної команди Італії, поставивши під сумнів значущість півзахисника суперника Дженнаро Гаттузо, повідомляє championat.ru.

"У складі нашої команди я не бачу жодного футболіста, який байдуже підходить до поєдинків нинішнього турніру, тим більше до чвертьфіналу. Найближчим часом у нас відбудеться колективна розмова, на якій ми з"ясуємо всі питання, що цікавлять команду. Матч з італійцями, безумовно, є для нас дуже принциповим".

"Багато фахівців відкрито заявляють про значущість півзахисника Гаттузо у складі "скуадриадзурри". Проте я дотримуюся іншої думки: якщо Дженнаро - ключовий футболіст, то я - священик! Швидше за все, його можна назвати "робочою конячкою", який здійснює величезний об"єм чорнової роботи. Але не більше за те. Куди важливішою фігурою на полі є Андреа Пірло. Ось це дійсно ідейний натхненник італійської збірної", - заявив Арагонес в інтерв"ю Goal.com.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Гаттузо - ключовий гравець, то я - священик" - Арагонес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі