пʼятниця, 18 лютого 2011 14:26

"Якщо чесно, я не очікував такого результату" - Хайнкесс про матч з "Металістом"

"Якщо чесно, я не очікував такого результату" - Хайнкесс про матч з "Металістом"

Головний тренер леверкузенського "Байєра" Юпп Хайнкесс не очікував такої впевненої перемоги своєї команди над харківським "Металістом" у вчорашньому матчі Ліги Європи.

"Я думаю, що для нас це видатний результат. На самому початку ми не зовсім знайшли потрібний ритм, але потім все налагодилося, і ми відразу влилися в гру. І, таким чином, забили голи.

Спершу ми зробили невелику кількість помилок, але під кінець гри нам вдалося забити. З огляду на те, що в мене є досвід гри в європейських матчах як гравця і тренера, я розумію, як це робиться.

Якщо чесно, я не очікував такого результату, незважаючи на те, що у наших гравців більше досвіду. Ми зіграли трохи мудріше і швидше", - сказав Хайнкесс, якого цитує офіційний сайт "Металіста".

Німецький наставник також зазначив, що не вірить у можливий реванш "Металіста".

"З приводу п'яти голів - це ви переборщили. Я сам знаю, що коли пропускає 1-2 голи, з'являється невпевненість в своїх силах, це позначається на грі. Сьогодні був саме такий випадок", - сказав він.

Нагадаємо, вчора "Металіст" з рахунком 0:4 програв "Байєру" у першому матчі 1 / 16 фіналу Ліги Європи-2010/2011. В іншому матчі за участю української команди київське "Динамо" на виїзді розгромило "Бешикташ" - 4:1.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Якщо чесно, я не очікував такого результату" - Хайнкесс про матч з "Металістом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі