субота, 22 грудня 2007 11:48

"Якщо буду впевнений, що футболіст йде грати в "Динамо", не пошкодую грошей на трансфер"

Президент київського "Динамо" розповів про трансферні справи клубу. Першими ластівками анонсованого кадрового чищення киян стали Сергій Федоров і Валентин Белькевич.

- Тільки не потрібно плутати чищення з цивілізованим розлученням з ветеранами клубу, - наполягає Суркіс. - У названих гравців просто завершилися контракти, які ми, зважаючи на їх вік, вирішили не продовжувати. Свого часу у такий спосіб "Динамо" покидали Блохін і Веремеєв, Колотов і Мунтян.
А ось бразилець Родріго вже поза командою. "Фламенго" узяв його в оренду на півроку з правом викупу за 4 мільйони доларів. Відносно інших виставлених на трансфер футболістів Суркіс також говорив туманно.

- Гра Марьяна Марковича не відповідає рівню Ліги чемпіонів на даний момент. Може, серб просто не потрапив у свою команду. На рахунок Ель Каддурі новий тренер поки не ухвалив остаточного рішення. Сьомін стежитиме за грою Бадра на Кубку Африки і тільки потім скаже своє слово. Це стосується і інших гравців. Сьомін не збирається рубати з плеча, хоче з кожним зустрітися і особисто поговорити на рахунок майбутнього.

Президент "Динамо" також говорить, що особливого попиту на футболістів клубу немає. Щодо вірогідних новачків, то тут конкретика взагалі відсутня.
- Справа не в грошах. Якщо буду впевнений, що футболіст йде грати в "Динамо", то не пошкодую грошей на його трансфер. У будь-якому випадку, багато що залежатиме від побажань головного тренера. На перший збір з командою летять Мандзюк, Федорів і Кравець, які вже стукають у двері першої команди. Ймовірно, Сьомін прогляне й інших хлопців молодіжної команди.

Крім того, Суркіс завірив, що ім"я Марата Ізмайлова в списку бажаних придбань нового наставника команди не звучало.

Спорт-Экспресс в Украине

football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Якщо буду впевнений, що футболіст йде грати в "Динамо", не пошкодую грошей на трансфер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі