пʼятниця, 24 вересня 2010 17:09

"Якби наше покоління та в нинішній час! Ми б таке витворяли" - Бєланов

"Якби наше покоління та в нинішній час! Ми б таке витворяли" - Бєланов

Володарю "Золотого м"яча" 1986 року Ігорю Бєланову небайдужа нинішня ситуація навколо київського "Динамо". Незважаючи на те, що більше Ігор Іванович, якому 25 вересня виповнюється 50 років, зараз зосереджений на проблемах рідного "Чорноморця".

"Пішов у політику. Балотуюся до міськради, - каже знаменитий спортсмен. - Хочу хоч якось вплинути на ситуацію, яка склалася в одеському футболі. Спокійно дивитися на те, що зараз відбувається з" Чорноморцем ", до чого довели мою рідну команду, я не можу. Клуб зараз скотився в таку яму, що скоро, боюся, на першість області грати буде. Шкода і соромно за місто. Треба терміново щось робити ."

Не в захваті Бєланов і від нинішньої гри київського "Динамо", в якому сповна розкрився його талант.

"У діях футболістів немає ні злості, ні агресії, очі не горять - суцільна апатія, відбування номера. Якби наше покоління б так в нинішній час! Ми б зараз таке витворяли! Не можна грати без душі, не можна", - констатує футболіст.

При цьому він вважає, що нинішня проблема клубу полягає не в Валерії Газзаєві, а в психології легіонерів.

"Ну от уявіть: я з дитинства вболівав за київське "Динамо", і коли потрапив у цю команду, для мене це було щось незвичайне. Я був готовий зі шкіри лізти! А зараз гравець прийшов, ще нічим себе не проявив, а йому вже платять великі гроші, і все - йому вже нічого не треба", - говорить Бєланов.

При цьому без удаваної скромності впевнений, що немає серед сучасних футболістів хоч когось, хто нагадує його в молодості.

"Не бачу я таких же вибухових, швидкісних нападників, з постійними ривками, якими були Блохін, я, Леоненко, молодий Шевченко. Зараз вони всі приймають м"яч у ніжки, стоячи спиною до воріт, поки розгорнуться, поки подумають, поки підлаштуються під м"яч. А так щоб загострити, увірватися в штрафний майданчик - цього немає. Все якісь передбачувані, як маріонетки", - резюмує Ігор Іванович.

За матеріалами Сегодня Спорт

Зараз ви читаєте новину «"Якби наше покоління та в нинішній час! Ми б таке витворяли" - Бєланов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі