четвер, 28 лютого 2008 16:53

"Як ти можеш називатися чемпіоном, якщо просто боїшся всього на рингу?"

Екс-чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях, який нині виступає в супертяжах, американець Джеймс Тоні розповів про свої подальші плани і поділився своєю думкою про минулий бій Кличко - Ібрагімов і майбутній - Маскаєв - Пітер.

"Я скинув вагу, дуже наполегливо тренувався і готовий до нових звершень. Дехто каже, що я не в формі. Хай так і думають. Я у формі і буду готовий, коли треба буде вийти на ринг. Впевнений, що більше не програю. Я залишаюся народним чемпіоном і знаю, що ніхто мене не освистуватиме на рингу. Навіть у бою з Семюелем Пітером всі бачили, що я робив з ним впродовж раундів. Він повинен був нокаутувати мене, але не зміг. Я зруйнував цього хлопця, ви бачили, яким він був в бою з Джамілем Макклайном, і ось побачите, яким він буде в поєдинку з Маскаєвим. Я зробив його м"яким, як губка. Думаю, що Пітер програє Маскаєву, але якщо виграє, то знов зустрінеться зі мною, і цього разу я його знищу", - заявив боксер на прізвисько "Гаси світло".

"Зараз не хочу ніяких прохідних боїв, як у Кличка. Я кращий супертяж в світі і хочу боксувати тільки проти найкращих суперників. Я хочу справжніх боїв", - повідомив Тоні.

Про поєдинок Кличко - Ібрагімов боксер думає наступне: "Це просто нісенітниця якась була, нісенітниця! Їх треба було гарно відлупцювати за такий бокс, який вони показали. Я чув, тепер Кличко називає себе абсолютним чемпіоном світу, але це ж абсурд! Як ти можеш називатися чемпіоном, якщо просто боїшся всього на рингу?".

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Як ти можеш називатися чемпіоном, якщо просто боїшся всього на рингу?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі