вівторок, 16 вересня 2008 13:58

"Я вже увійшов до історії "Манчестер Юнайтед" - Роналду

Кріштіану Роналду вважає, що його чекає теплий прийом на "Олд Траффорд", коли він повернеться на поле.

"Коли я надягаю футболку клубу, то віддаю грі всього себе. Здобувши немало великих перемог, я вже увійшов до історії "МЮ". Впевнений: варто мені повернутися на свій кращий рівень, як уболівальники знов скандуватимуть моє ім"я", - підкреслив Роналду.

При цьому 23-річний португалець категорично відкинув можливість переходу до "Манчестер Сіті", чий новий власник Сулейман Аль-Фахім виразив готовність заплатити за одного з кращих півзахисників в світі 135 мільйонів фунтів стерлінгів.

"Я навіть не можу себе уявити в футболці іншого клубу з Манчестера. Крім того, не розумію цих цифр: здається, вони занадто високі", - відзначив Кріштіану.

Отримавши на рідній Мадейрі "Золоту бутсу", як кращий бомбардир європейських чемпіонатів сезону 2007/08, Роналду визнав, що трохи змінив футбол своєю грою: "Забивши більше всіх в англійському чемпіонаті, на фланзі, я спростував думку, що існувала раніше, про те, що подібне досягнення під силу тільки форвардам. Хочу також відзначити, що заслужив і титул найсильнішого гравця планети. У минулому сезоні жоден футболіст в світі не грав стабільніше і яскравіше, ніж я".

Євроспорт

Зараз ви читаєте новину «"Я вже увійшов до історії "Манчестер Юнайтед" - Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі