понеділок, 31 березня 2008 18:27

"Я влаштую на рингу вуличну бійку, так що Кличку краще теж бути готовим до цього"

Американський суперважковаговик Тоні Томпсон, який, швидше за все, стане наступним суперником Володимира Кличка, поки не готовий підтвердити інформацію про свій майбутній поєдинок з чемпіоном, але вважає, що знає, як йому перемогти, якщо цей бій відбудеться.

"Все це поки на рівні чуток, - зазначив Томпсон. - Я чув, що переговори йдуть, але поки нічого не підписано. Поки це все, що я можу сказати. Я їздив до Німеччини і надрав там задницю Краснічому, і я готовий знову поїхати туди і надрати задницю і Кличко теж. Я битимуся з ним, я не збираюся стояти в заціпенінні. Я влаштую на рингу вуличну бійку, це буде хороший бій. Один з нас повинен впасти, але я не збираюся вичікувати і давати себе бити. Кличко - хороший боєць, але йому не проявити своїх сильних сторін, якщо суперник не викладається на всі сто. Тоні Томпсон покаже в цьому бою все, на що здатний, так що Кличку краще теж бути готовим до цього".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «"Я влаштую на рингу вуличну бійку, так що Кличку краще теж бути готовим до цього"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі