вівторок, 15 лютого 2011 09:14

"Я в "Динамо"? Це все вигадки" - Алієв

"Я в "Динамо"? Це все вигадки" - Алієв

Півзахисник "Локомотива" Олександр Алієв спростував інформацію, що з'явилася в ЗМІ про те, що він переходить у київське "Динамо".

Нагадаємо, що в понеділок LifeSports повідомив, що Залізничники узгодили з "Динамо" умови переходу футболіста. Сам же футболіст нібито також підтвердив виданню свій перехід, заявивши, що скоро приїде до Києва.

"Я не говорив тих слів, які з'явилася в інтернеті, це все вигадки", - сказав Алієв.

Футболіст повідомив, що продовжує тренуватися за індивідуальною програмою в Москві і поїздка до Києва у його плани не входить.

"Як я можу поїхати до Києва, якщо я є гравцем "Локомотива"?" - зазначив Алієв.

Говорити на тему переходу в "Динамо" футболіст відмовився, перенаправивши з цим питанням до президента компанії ProSport Management Германа Ткаченка, який веде справи Алієва.

Напередодні стало відомо, що півзахисник не вирушив на збори з "Локомотивом", а трохи раніше кращий друг Алієва - форвард "Динамо" Артем Мілевський - висловив упевненість, що той повернеться в київський клуб, який він залишив на початку 2010 року.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «"Я в "Динамо"? Це все вигадки" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі