пʼятниця, 29 серпня 2008 09:31

"Я сумніваюся що Кличко вийде в ринг", - сказав Семюел Пітер і склав руки в молитовному жесті

У Нью-Йорку відбулася прес-конференція, на якій було офіційно оголошено про те, що поєдинок між чемпіоном світу з боксу за версією WBC в суперважкій вазі нігерійцем Семюелом Пітером і почесним чемпіоном цієї організації українцем Віталієм Кличком відбудеться 11 жовтня в Берліні.

Віталій Кличко впевнено заявив, що він готовий до повернутися на ринг та отримати чемпіонський пояс WBC і тим самим вписати своє ім"я та ім"я його молодшого брата чемпіона світу з версій WBO та IBF в суперважкій вазі Володимира Кличка в історію боксу, як двох рідних братів, що одночасно володіють всіма чемпіонськими титулами в найпрестижнішій ваговій категорії.

"Я радий повідомити про своє повернення. Я щасливий повернутися на ринг і битися за свій титул. Мені дуже шкода Пітера, - сказав Кличко-старший. - Скептики говорять, що я не зможу перемогти через трирічну перерву, проте я не програв свій титул у бою. Я дуже поважаю пана Лу Дуву, проте його боксери завжди обіцяють мене нокаутувати, але нічого у них не виходить. Пан Дува готує Пітера до перемоги нокаутом, але цього не буде. Я не недооцінюю Пітера. У нього хороший удар. Я докладу всіх своїх зусиль до того, щоб перемогти та повернути собі свій чемпіонський титул, щоб ми з Володимиром стали першими братами, що одночасно володіють усіма чемпіонськими титулами. Ця мета надзвичайно мотивує мене. Я обіцяю, що бій буде непростим, але до підрахунку суддівських записок справа не дійде. Можливо, я закінчу його в четвертому-шестому раундах. У мене є багато сюрпризів для Пітера".

Зазвичай пунктуальний Пітер Семюел запізнився на прес-конференцію майже на годину та виказав свої сумніви в тому, що Віталій все ж таки вийде в ринг 11 жовтня.

"Я все ще сумніваюся в тому, чи вийде він у ринг, - сказав з посмішкою Пітер і склав руки в молитовному жесті. - Я підписав контракт п"ять місяців тому. Вони підписали його тільки вчора, принаймні, вони так сказали". Пітер пообіцяв нокаутувати Віталія Кличка 11 жовтня, а потім узяти реванш у його брата Володимира, якому він програв за рішенням суддів у 2005 році. "Я дуже радий бути присутнім тут, і хочу внести ясність до даної ситуації - Я справжній чемпіон світу, - заявив Пітер. - Віталій, ти жодного разу не перемагав чемпіона світу. Ти говориш, що ти чемпіон, але ти їм не є. Ти не можеш називатися чемпіоном до тих пір, поки ти не переможеш мене, але ти не зможеш цього зробити. Я провів 31 бій та ніколи нікого не уникав. Одного разу я боксував з пошкодженою барабанною перетинкою і втратив 25 фунтів (11 кг) за бій, проте я продовжував битися. Я нокаутую Віталія. Вірте мені. Я нокаутую Віталія, а потім поб"ю його брата Володимира Кличка. У цьому не може бути сумнівів".

"Sportonline"

Зараз ви читаєте новину «"Я сумніваюся що Кличко вийде в ринг", - сказав Семюел Пітер і склав руки в молитовному жесті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі