неділя, 28 листопада 2010 16:05

"Я не говорив, що йду з "Динамо"- Лужний

"Я не говорив, що йду з "Динамо"- Лужний

Що ж саме мав на увазі Олег Лужний, кажучи про своє прощання з вболівальниками після матчу 27 листопада? За уточненнями прес-служба "Динамо" звернулася до самого Олега Романовича.

"Відразу хочу сказати, - зазначив Лужний, - що сталося непорозуміння чи недостатнє розуміння, як хочете. Після гри я справді підійшов до фан-трибуни і подякував уболівальникам за підтримку нашої команди протягом усього сезону в цілому і, зокрема, мене особисто, коли я став тимчасово виконуючим обов'язки головного тренера. Ось і все!"

Тренер заперечує, що говорив про те, що залишить команду.

"Я ж не говорив на прес-конференції, що йду з команди - я попрощався з уболівальниками до наступного матчу. Знаю, що багато з них збираються в Мінськ повболівати за нас в матчі Ліги Європи з БАТЕ. Також ми розраховуємо на їх підтримку в заключній грі року - вдома з "Шерифом". А якщо журналіст, який ставив дещо провокаційне запитання, не зрозумів мене, так це його проблеми. Так йому, будь ласка, і передайте", - сказав тренер.

Нагадаємо, напередодні "Динамо" здобуло перемогу над ПФК Севастополь з рахунком 2:0. Голи забивали Єрьоменко та Вукоєвич.

За матеріалами ФК "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «"Я не говорив, що йду з "Динамо"- Лужний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі