понеділок, 03 листопада 2008 14:23

"Я не дарував Хемілтону чемпіонства" - Глок

Тімо Глок вважає, що Люіс Хемілтон став чемпіоном виключно завдяки самому собі, а не проблемам, які виникли на "Тойоті" німця на фініші Гран Прі Бразилії.

Нагадаємо, що Глок не став міняти шини для сухої погоди на дощові, коли перед самим стартом пішов дощ, і він не втратив на цьому багато часу, але на останньому колі зношена гума на його "Тойоті" не витримала, що і дало зрештою Хемілтону можливість фінішувати на необхідному п"ятому місці і стати чемпіоном.

"Це була складна гонка. Я прагнув зробити все, що було в моїх силах, щоб заробити для "Тойоти" очки, - сказав німецький пілот.- За 6 кіл до фінішу я питав по радіо про гуму і про погодні умови, кожного разу я говорив, що можу залишитися на трасі "ще на одне коло, ще на одне", а у результаті я їхав на цих шинах до кінця. Останній круг коштував нам п"ятого місця в Кубку Конструкторів, та ще і вирішив долю титулу в Особистому Заліку.

Я не думаю, що подарував цей титул Люісу. Він працював для цієї перемоги весь сезон, так само, як і Феліпе. Вони обидва виконали величезну роботу протягом року, і фінал сезону був справді драматичним.

Я розумію, що бачать в цьому вболівальники, припущу, що бразильські фанати більше не на моїй стороні, але я старався як міг, проводив свою гонку, і врешті-решт, я вже нічого не можу змінити".

sovsport

Зараз ви читаєте новину «"Я не дарував Хемілтону чемпіонства" - Глок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі