понеділок, 13 жовтня 2008 09:23

"Я не бачу сенсу виступати за збірну" - Воронін

Нападник берлінської "Герти" та збірної України прокоментував свою відсутність на полі у матчі відбору ЧС-2010 проти збірної Хорватії (0:0):

"Напевно я один хотів вийти на поле, більше ніхто крім мене цього не хотів. Те, що від мене залежить я би зробив, навіть більше. Зараз я перебуваю у дуже хорошій формі, багато граю, в останній грі забив гол, почуваю себе чудово. Чому я не грав, я не знаю.

Якщо хтось буде казати, що я перегорів через народження доньки у день матчу - це все неправда, хлопці бачили, що я хотів вийти на поле до останньої хвилини.

При такому ставленні я взагалі не бачу сенсу викликати мене до збірної. Я хочу грати за збірну, я люблю свою країну, але, видно, я не у планах Михайличенка чи тренерського штабу. Мені важко пояснити, що відбулося у Харкові чи у Казахстані. Якщо мені немає місця - то варто про це мені чесно сказати. А так я би краще підтримав дружину при пологах".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Я не бачу сенсу виступати за збірну" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі