неділя, 23 березня 2008 13:24

"Я і не думав, що він вміє так сильно бити"

"Я і не думав, що він вміє так сильно бити"
Українець Андрій Котельник після виграшу у чемпіона світу за версією WBA в першій напівсередній вазі британця Гевіна Різа зізнався, що перемога дісталася йому нелегко.

"Я чекав, що буде непросто, тому що Різ все-таки - чемпіон світу. Він сильний боксер, і я готувався до того, що бій продовжуватиться всі 12 раундів. Приїхав до Англії втретє, але тільки зараз нарешті досяг мети, і це багато для мене значить. З Божою допомогою і з допомогою тренера Міхаеля Штімма я тепер - новий чемпіон світу! Я щасливий!" - сказав українець.

"Він так сильно бив. Я і не думав, що він вміє так сильно бити. У третьому раунді він влучив мені у вухо справа. Чесно кажучи, не знаю, що потім сталося. Але я повернуся. Це моя перша поразка в кар"єрі, мені всього лише 27 років", - заявив британський екс-чемпіон.

Тепер Котельник може зустрітися з екс-чемпіоном світу британцем Ріккі Хаттоном, який 24 травня в Манчестері битиметься з Хуаном Ласкано.

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «"Я і не думав, що він вміє так сильно бити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі