вівторок, 13 березня 2007 17:06

Пятова запросили до національної збірної України

Сьогодні головний тренер збірної України Олег Блохін, 54 роки, оголосив список з 23-х гравців, викликаних на офіційні матчі відбірного турніру чемпіонату Європи - 2008 проти збірних Фарерських островів та Литви 24 та 28 березня відповідно. До списку увійшли шестеро гравців "Динамо" та по п"ять гравців донецького "Шахтаря" та "Дніпра". На поле також вийдуть футболісти, які грають в чемпіонатах Англії, Німеччини, Нідерландів та Росії.

До команди також приєдналися Ребров та Несмачний, які пропустили товариську зустріч з Ізраїлем, повідомляє сайт Федерації футболу України.

– Зверніть увагу, що у складі є три воротарі. Якщо молодого Шуста ми стабільно запрошуємо до головної команди країни, то Пятов має підтягуватися до національної збірної, - сказав Блохін.

Воротарі: Олександр Шовковський ("Динамо" Київ), Богдан Шуст ("Шахтар" Донецьк), Андрій Пятов ("Ворскла" Полтава).

Захисники: Андрій Несмачний ( "Динамо" Київ), Дмитро Чигринський, Олександр Кучер (обидва - "Шахтар" Донецьк), Андрій Русол, Володимир Єзерський, Олександр Романчук ("Дніпро" Дніпропетровськ), В"ячеслав Свідерський ("Чорноморець" Одеса).

Півзахисники: Олег Гусєв, Руслан Ротань, Тарас Михалик, Сергій Ребров (усі – "Динамо" Київ), Максим Калініченко ("Спартак" Москва), Євген Левченко ("Гронінген" Нідерланди), Анатолій Тимощук ("Зеніт" Росія), Сергій Назаренко, Олег Шелаєв ("Дніпро" Дніпропетровськ).

Нападаючі: Олексій Бєлік, Андрій Воробей (обидва – "Шахтар" Донецьк), Андрій Шевченко ("Челсі" Англія), Андрій Воронін ("Байєр" Німеччина).

Зараз ви читаєте новину «Пятова запросили до національної збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі