вівторок, 10 грудня 2019 15:59

П'ятова показали в мультсеріалі "The Champions" не в найкращому світлі

П'ятова показали в мультсеріалі "The Champions" не в найкращому світлі
Українського голкіпера Андрія П'ятова показали в мультсеріалі "The Champions". Фото: poltava365.com

У п'ятій серії третього сезону популярного американського мультсеріалу "The Champions" показали воротаря "Шахтаря" та збірної України Андрія П'ятова.

Чергова серія "The Champions" опублікована на YouTube-каналі спортивного аналітичного ресурсу B/R Football.

Доля планети перебуває в руках її воротарів. Голкіпери намагаються зупинити метеорит на його шляху до Землі. Поруч з іншими топ-голкіперами в 6-хвилинному мультфільмі з'являється українець Андрій П'ятов.

Його зобразили не в найкращому світлі. П'ятов п'є горілку та курить сигарети. А ще — у Андрія шість пальців на руці.

За сюжетом, П'ятов везе колег по м'ячу до українського Чорнобилю. Там презентує їм Вольтрона - гігантського захисника Всесвіту. Величезний робот має захистити землян від метеоритної загрози.

Мультсеріал є культовим для американської аудиторії, його в США переглядає значно більше людей, ніж матчі Ліги чемпіонів УЄФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" Загреб та "Шахтар" не виявили сильнішого

11 грудня у Харкові "Шахтар"за який грає П'ятов, проведе гратиме у 6-му турі групового етапу Ліги чемпіонів проти італійського клубу "Аталанта" (Бергамо). У вирішальному поєдинку групового етапу турніру через травму не гратиме атакувальний півзахисник "Аталанти" Йосип Ілічич.

Зараз ви читаєте новину «П'ятова показали в мультсеріалі "The Champions" не в найкращому світлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі