четвер, 30 грудня 2010 11:59

П'ятов став найкращим футболістом України

П'ятов став найкращим футболістом України

Голкіпер донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов (на фото) визнаний кращим футболістом України за підсумками опитування, проведеного газетою "Команда" серед гравців і тренерыв команд Прем'єр-ліги.

П'ятов набрав 120 балів і вперше отримав почесний титул. Друге місце, відставши на 11 балів, зайняв півзахисник дніпропетровського "Дніпра" Євген Коноплянка. Третє місце - у капітана "Шахтаря" Даріо Срни (99 балів).

Раніше стало відомо, що 19-річний нападник "Фламенго" Дієго Маурісіо, який зараз знаходиться в розташуванні збірної Бразилії U-20, потрапив на замітку донецькому "Шахтареві".

Як повідомляє "Террикон" з посиланням на бразильські ЗМІ, українці готові заплатити за нападаючого 10 мільйонів євро, але їм ще потрібно виграти конкуренцію у португальського "Порту".

Маурісіо почав виступати за головну команду "Фламенго" тільки влітку цього року, але центрфорвард швидко став одним з основних гравців клубу, забивши в 29 матчах 5 голів і віддавши 4 результативні передачі.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Liga.net

Зараз ви читаєте новину «П'ятов став найкращим футболістом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі