пʼятниця, 10 березня 2017 05:06

П'ятірка найкращих боксерських поєдинків у Великій Британії

П'ятірка найкращих боксерських поєдинків у Великій Британії
Поєдинок Хей – Белью викликав чималий резонанс та глядацький інтерес

4 березня, на "О2 Arena" в Лондоні відбувся один із найвидовищніших боїв цього року. В ньому екс-чемпіон світу у двох вагових категоріях Девід Хей сенсаційно поступився технічним нокаутом в 11 раунді своєму британському співвітчизнику, чемпіону WBC у першій важкій вазі Тоні Белью. Останній для цього бою піднявся у надважку вагову категорію.

Поєдинок Хей – Белью викликав чималий резонанс та глядацький інтерес, хоч на кону не стояв жоден, навіть малозначимий, титул. Gazeta.ua склала п'ятірку найбільш видовищних внутрішньо британських розбірок за останній рік.

1. Карл Фремптон – Скотт Квігг. 27 лютого 2016 року. "Manchester Arena", Манчестер. Фремптон переміг Квігга розділеним рішенням суддів і об'єднав титули WBA і IBF у першій напівлегкій вазі. Фремптон зламав щелепу Квіггу в четвертому раунді, який достояв до фінального гонгу, незважаючи на травму.

2. Нік Блеквелл - Кріс Юбенк-молодший. 26 березня 2016 року. "Wembley Arena", Лондон. Юбенк-молодший переміг технічним нокаутом в 10 раунді і відібрав у Блеквелла титул BBBofC British у середній вазі. Жорсткий бій завершився у 10 раунді за рекомендацією лікаря. Після поєдинку Блеквелла повантажили на носилки і відправили у госпіталь, де у нього діагностували невеликий крововилив в мозок. 4 квітня боксера вивели зі штучної коми, в яку він був введений після бою. З того часу на ринг більше не виходив.

3. Сем Еггінгтон – Френкі Гевін. 22 жовтня 2016 року. "Barclaycard Arena", Бірмінгем. Один із претендентів на бій минулого року завершився перемогою технічним нокаутом у 8 раунді Еггінгтона і завоюванням вакантного титулу Інтернаціонального чемпіона WBC International у напівсередній вазі.

4. Ділліан Вайт – Дерек Чісора. 10 грудня 2016 року. "Manchester Arena", Манчестер. Боксерська "рубка" завершилась перемогою Вайта розділеним рішенням суддів. Подарунком переможцеві став статус обов'язкового претендента на титул WBC у надважкій вазі.

5. Девід Хей – Тоні Белью. 4 березня 2017 року. "О2 Arena", Лондон. Перемога Белью технічним нокаутом в 11 раунді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик, Гвоздик і Ломаченко битимуться в один вечір

Зараз ви читаєте новину «П'ятірка найкращих боксерських поєдинків у Великій Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі