неділя, 23 березня 2008 09:21

П"ятий український боксер став чемпіоном світу (ФОТО)

П"ятий український боксер став чемпіоном світу (ФОТО)
Вчора в Кардіффі (Уельс) відбувся вечір професійного боксу, головною подією якого став поєдинок за титул WBA в першій напівсередній вазі між обов"язковим претендентом українцем Андрієм Котельником і діючим володарем цього титулу британцем Гевіном Різом.

Помітно вищий Котельник володів перевагою впродовж всього поєдинку, яка стала найбільш помітною в другій половині бою, коли Різ почав втомлюватися. Не дивлячись на те, що вже з третього раунду у Різа відкрилася кровотеча з носа, він продовжував йти вперед, наносячи велику кількість ударів, проте досягало мети з них зовсім небагато, причому точні удари влучали в основному по корпусу. Котельник же повністю контролював свого суперника, наносячи швидкі і точні серії ударів. У завершальному раунді Котельник підвищив темп, мабуть, не бажаючи віддавати результат бою суддям і його старання закінчилися успіхом: не дивлячись на те, що суддя не зарахував нокдаун, в який Андрій відправив Різа на останній хвилині бою, після того, як він кинувся на добивання, рефері вимушений був втрутитися і зупинити поєдинок, зафіксувавши його перемогу технічним нокаутом. Таким чином Котельник став п"ятим українським боксером-професіоналом, який є зараз чемпіоном світу (окрім нього поясами володіють Володимир Кличко, Сергій Дзінзірук, Володимир Сидоренко і Юрій Нужненко (тимчасовий).

За матеріалами: Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «П"ятий український боксер став чемпіоном світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі