четвер, 27 березня 2008 13:50

П"ятеро чоловіків Марії Шарапової (ФОТО)
5

Двадцятирічна Марія наповал валить суперниць своєю тенісною ракеткою. У списку Forbes вона займає перше місце серед жінок спортсменок - річний прибуток Шарапової складає 23 мільйони доларів. У 2006 вона уклала довічний контракт з фірмою Prince, що випускає тенісну екіпіровку, на суму 25 мільйонів. А ось в особистому житті Маші поки похвалитися нічим. Чому володарці трьох кубків "Великого шолома" не таланить в любові, відповідають п"ятеро її чоловіків.

"Кричуща Попелюшка", або "Сибірська Сирена", як називають Марію Шарапову її фанати, не тільки з"явилася на світ, але і відбулася як тенісистка завдяки своєму батьку Юрієві Шарапову, - пише журнал Sim.

У 1994 році з 700 доларами в кишені він відправився в США, щоб віддати 7-річну доньку в тенісну академію Ніка Болетьєрі.

У 1998 - в 11 років - Маша розгромила кращого п"ятнадцятирічного юніора Кореї. А в 2001, коли їй виповнилося 14 - дебютувала на дорослому турнірі Sarasota Open. У 2004 році Шарапова виграла Вімбілдон і стала першою російською переможницею за всю 120- літню історію цього турніру.

У 2005 Маша стала першою ракеткою світу. У 2006 перемогла на US Open, в 2008 - на Australian Open, ставши володаркою трьох кубків "Великого шолому" з чотирьох! Але за все потрібно платити - батько, який допоміг дочці злетіти на самий верх, суворо контролює не тільки гроші, зароблені Машею, але і її особисте життя.

Напевно, боїться втратити курку, що несе золоті яйця.


У 16 років Маша закохалася в двадцятитрирічного іспанського тенісиста Хуана Карлоса Ферреро.

Вона була просто одержима спортсменом - не пропускала жодної гри з його участю, приставала до нього на всіх тусовках, де вони були разом, і бомбардувала СМСками, підписуючи їх "Твоя Мері".

Кохання Маші так і залишилося без взаємності. Хуан Карлос швидко одружився на своїй шкільній подрузі. Суперниця не блищала красою, і Маша була ображена до глибини душі. На зміну божевільному коханню прийшла люта ненависть. З тих пір Шарапова не з"являється в тих місцях, де буває Ферреро, а в її будинку суворо заборонено вимовляти це ім"я.

Антон Беляков, депутат в Думі від фракції "Справедлива Росія", познайомився з Марією в 2004 році в Лос-Анджелесі - в роман обидва занурилися з головою: Біляков відразу переїхав жити до Маші в Сан-Дієго. Проте, кінчилося погано - коханці посварилися, а минулого літа адвокати Шарапової направили до суду позов, в якому звинуватили Антона в тому, що він побив Машу і примусив зайнятися з ним сексом. Біляков вважає цю історію провокацією, яку влаштували з метою перешкодити його депутатській кар"єрі.

Прем"єра серії "Відчайдушних домогосподарок" за участю Шарапової і тенісиста Енді Роддіка відбулася на врученні щорічної тенісної премії ESPY Awards в 2005 році - там вони і познайомилися.

Всі заговорили про роман, що розгорівся між першою ракеткою Росії і першою ракеткою США. Втім, ні Марія, ні Енді ці чутки не підтверджували. Хоча... у Роддіка на той момент намітився спад в кар"єрі, і скандал з популярною Шараповою був йому на руку.

З Адамом Лівайном Марія познайомилася в 2005 році в нью-йоркському клубі Hiro, де вона святкувала своє вісімнадцятиліття. Тоді, спеціально для чемпіонки Вімбілдону, музикант групи Maroon5 виконав свій хіт - пісню "Її любитимуть" (She Will Be Loved ). Напередодні Лівайн розлучився з моделлю Келлі Макгі, і йому ніщо не заважало завести новий роман.

Півроку Адам і Марія зустрічалися - їх бачили разом в різних частинах світу. А потім коханці раптово розлучилися. Недавно музикант пояснив причину розриву: "Я ж думав, що в ліжку вона кричатиме білугою, а Маша поводилася як придушена жаба. Вона не дозволяла мені стогнати. Заявила, що я заважаю їй зосередитися і кінчити".

Потім Адам відхрестився від своїх слів. А сама Шарапова ніколи не давала ніяких коментарів з приводу цієї історії. Але у результаті, не дивлячись на те, що на корті Шарапова кричить з гучністю до 100 децибел, немов поліцейська сирена, мало хто вірить в її сексуальну розкутість в ліжку. ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «П"ятеро чоловіків Марії Шарапової (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі