Ексклюзиви
четвер, 22 січня 2009 15:46

П"ять рапіристок збірної Росії пішли в декрет

П"ять рапіристок збірної Росії, зокрема чемпіонки Олімпіади-2008 Світлана Жваво і Євгенія Ламонова, пішли в декрет. Окрім героїнь Ігор в Пекіні дітей чекають чемпіонки світу Яна Рузавіна, Юлія Хакімова та Інна Деріглазова. В майбутньому всі фехтувальниці збираються повернутися у великий спорт, повідомляє lenta.ru з посиланням на  агентство спортивної інформації "Весь Спорт".

Старший тренер жіночої збірної Росії з фехтування на рапірах Володимир Іванов заявив, що як людина він дуже радий за своїх підопічних. В той же час наставник зізнався, що йому трохи шкода втратити "майже весь бойовий склад збірної".

Іванов розраховував, що місце Світлани Жваво займе молода Інна Деріглазова, яка перемагала на юніорському чемпіонаті світу і виграла Кубок світу серед юніорів. Тренер російської збірної відзначив, що і Деріглазова "вирішила поквапитися", щоб надалі спокійно готуватися до Олімпіади-2012 в Лондоні.

На Іграх 2008 року в Пекіні рапіристки принесли збірній Росії з фехтування єдину золоту медаль. Нагороди вищої проби в командному турнірі завоювали Світлана Жваво, Євгенія Ламонова, Аїда Шанаєва і Вікторія Нікішина. Шанаєва і Нікішина залишилися в збірній.

Зараз ви читаєте новину «П"ять рапіристок збірної Росії пішли в декрет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути