вівторок, 03 липня 2007 19:47

Путін зустрінеться з почесним президентом МОК Хуаном Антоніо Самаранчем

3 липня, президент Російської Федерації Володимир Путін, що перебуває з офіційним візитом в Гватемалі і бере активну участь в просуванні заявки Сочі на Олімпійські і Паралімпійські гри 2014 року, зустрінеться з найвпливовішим спортивним чиновником в світі - почесним президентом Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Хуаном Антоніо Самаранчем, повідомляє "Весь Спорт".

- Я вчора розмовляв з Хуаном Антоніо Самаранчем, і він повідомив, що прилетить до Гватемали сьогодні, 3 липня, в 19.00 за місцевим часом - рівно за годину до офіційної церемонії відкриття 119-ої сесії МОК, на якій буде вибрана столиця Олімпійських ігор 2014 року, - уточнив президент Федерації Росії з тенісу Шаміль Тарпіщев. - А відразу після закінчення церемонії відбудеться особиста зустріч маркіза Самаранча з президентом Росії Володимиром Путіним. Ні для кого не секрет, що Хуан Антоніо з великою симпатією відноситься до Росії і підтримує заявку Сочі. За добу з невеликим, які залишилися до голосування, він своїм авторитетом здатний принести нам додаткові голоси і перевагу над корейським Пьончангом. Австрійський Зальцбург, на мою суто особисту думку, серед трьох міст-кандидатів виглядає аутсайдером.

Зараз ви читаєте новину «Путін зустрінеться з почесним президентом МОК Хуаном Антоніо Самаранчем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі