понеділок, 19 жовтня 2020 21:01

Провал: як зіграли суперники українських команд у єврокубках

Провал: як зіграли суперники українських команд у єврокубках
Серхіо Рамос ризикує не зіграти проти "Шахатря". Фото: REUTERS

Суперники українських клубів провели матчі у своїх національних чемпіонатах.

Соперник "Динамо" у 1 турі Ліги чемпіонів "Ювентус" не зміг в гостях перегати аутсайдера Серії А "Кротоне" - 1:1.

Підопічні Андреа Пірло провели важкий матч без Кріштіаону Роналду, який лікується на від коронавірусу. На початку матчу господарів поля заробили пенальті – досвідчений Леандро Бонучі зіграв рукою у власному штрафному майданчику. "Ювентус" відповів голом Альваро Морати після чудового пасу новачка команди Федеріко К'єзи.

На початку другого тайму то же К'єза покинув поле через брудний підкат. Арбітр відразу показав вінгеру "старої синьйори" червону картку. Підопічні Пірло забили переможний гол. Але арбітр після перегляду VAR скасував взяття воріт господарів поля.

До честі господарів слід зазначити, що вони діяли з чинним чемпіоном на рівних, практично не поступаючись у жодному з компонентів. Самовіддана гра дозволила "Кротоне" створити міні-сенсацію і набрати перше очко в сезоні.

Перший суперник "Шахтаря" у Лізі чемпіонів "Реал" зазнав домашньої поразки поразки від "Кадіса" - 0:1.

Гості перші хвилини почувалися, як вдома. Саме "Кадіс" володів ініціативою на початку першого тайму. Тібо Куртуа постійно був у грі, але і бельгійський воротар був безсилим, коли Ентоні Ласано елегантно перекинув м'яч у воротар господарів. В першому таймі "Реал" так до тями і не зміг прийти. Тільки Рафаель Варан мав свій напів момент після подачі кутового.

В перерві був замінений капітан "вершкових" Серхіо Рамос через пошкодження. "Реал" так і не зміг відігратися. Володіння м'ячем не давало ніяких дивідендів. Вінісіус не влучив головою у ворота та Карім Бензема із дальньої дистанції пробив у поперечку.

Зінадін Зідан хотів здобути перемогу на класі, після паузи на збірні, але отримав закономірну поразку.

Суперник "Зорі" у першому турі Ліги Європи "Лестер" вдома поступився "Астон Віллі" - 0:1.

Господарі активно розпочали перший тайм, створили декілька напівментів, але потім "Астон Вілла" вирівняла гру та почала вже сама небезпечно атакувати.

У другій половині гри вирівнялася. Команди діяли більше у середині поля. Жодна із команд не змогла запропонувати супернику нічого особливого. Вирішальним став доданий до матчу час, коли гості провели швидку атаку, а Росс Барклі дальнім ударом поцілив у нижній кут воріт "Лестера".

Суперник "Зорі" показав, що він має проблеми у атаці. Без Дмеймі Варді "Лестер" виглядав в атаці беззубо.

Інші суперники "Динамо" зіграли протилежно. "Барселона" зазнала першої поразки у сезоні. Підопічні Рональда Кумана у гостях поступилися "Гетафе" - 1:0. Все вирішив забитий м'яч Хайме Мати із пенальті на початку другого тайму. "Барса" за весь матч створила тільки декілька моментів.

"Ференцварош" у гостях здобув не просту перемогу над "Вардою" - 2:0. Підопічні Сергія Реброва змогли рахунок тільки в середині другого тайму, а у самому кінці гри спіймали суперника на контратаці.

Обоє суперників "Шахтаря" зіграли невдало. "Інтер" програв у дербі "Мілану" - 1:2.н

"Боруссія" Менхенгладбах не змогла обіграти "Вольфсбург". Команди обмінялися забитими м'ячами в самому кінці гри.

Суперники "Зорі" зіграли більше вдало. "Брага" вдома обіграла "Найсйонал" - 2-1. Господарі забили двічі у першому таймі, а дозволили супернику забити м'яч престижу в самому кінці гри.

АЕК у центральному матчі 5 туру чемпіонату Греції втратив перемогу над ПАОКом – 1:1. Гості змогли врятуватися за хвилину до завершення основного часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пірло впевнений, що виграє скудетто

У турі УПЛ "Динамо" перемогло "Рух" - 2:0, а "Шахтар" розгромив ПФК "Львів" - 5:1.

Зараз ви читаєте новину «Провал: як зіграли суперники українських команд у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі