вівторок, 19 лютого 2008 17:50

Проти "Селтіка" на поле можуть вийти всі зірки "Барселони"

У завтрашній грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів в Глазго проти "Селтіка" головний тренер "Барселони" Франк Райкард може випустити на поле свою "прекрасну четвірку". Вперше за довгий час Самюель Ето"О, Тьєррі Анрі, Ліонель Мессі і Роналдінью учотирьох готові взяти участь в поєдинку. До цього їм заважали різні травми і від"їзд Ето"О на Кубок Африки. В суботу камерунець не вийшов на поле через пошкодження, але "Барса" вперше за останні вісім зустрічей зуміла забити більше одного гола, перемігши "Сарагосу" з рахунком 2:1.

- Нас критикували за низьку результативність, але, думаю, тут не про що турбуватися. Нам потрібно бережніше ставитись до своїх голевих моментів, але це питання часу. До того ж ми ніколи не могли розраховувати на всіх наших нападників. Завжди хтось був травмований або виїжджав. Тепер ЕтоО повернувся, Мессі і Анрі в порядку, а Роналдінью набирає минулу форму, - відмітив португальський півзахисник Деку.

- Ми і так створюємо багато голевих моментів, так що рано чи пізно багато забиватимемо. Голи прийдуть. Сподіваюся, що це станеться вже в грі Ліги чемпіонів проти "Селтіка". У всіх бувають вдалі і невдалі періоди, - сказав Ето"О, який із збірною Камеруну програв фінал Кубка Африки Єгипту.

"Спорт-экспресс" 
Зараз ви читаєте новину «Проти "Селтіка" на поле можуть вийти всі зірки "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі