вівторок, 25 вересня 2007 12:35

Проти повернення Бекхема на полі керівництво "Лос-Анджелес Гелаксі"

Президент футбольного клубу "Лос-Анджелес Гелаксі" Алексі Лалас заявив, що півзахисник цієї команди Девід Бекхем повернеться на полі не раніше, ніж отримає дозвіл від "Гелаксі". Лалас підкреслив, що слова Бекхема про те, що він здоровий, ще не означають, що футболіст дійсно готовий грати, повідомляє www.lenta.ru.

- Бекхем вийде на полі тільки тоді, коли ми будемо упевнені, що він фізично і емоційно готовий до цього на сто відсотків. Не раніше, - сказав Лалас.

В кінці серпня Девід Бекхем отримав травму коліна у фіналі Суперліги (турнір за участю клубів із США і Мексики). Передбачалося, що англієць повернеться на полі в середині жовтня.

Із-за цього пошкодження Бекхем, зокрема, не зміг зіграти 12 вересня в матчі відбірного турніру Євро-2008 проти Росії, виграного англійцями з рахунком 3:0. Питання про участь півзахисника в грі Росія - Англія (17 жовтня) до цих пір залишається відкритим.
Зараз ви читаєте новину «Проти повернення Бекхема на полі керівництво "Лос-Анджелес Гелаксі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі