понеділок, 19 листопада 2007 16:06

Проти футбольної збірної Росії в Ізраїлі готувався терракт

За день до матчу Ізраїль - Росія у ізраїльських спецслужб з"явилася інформація про те, що ряд палестинських угрупувань готують терракт проти команди гостей.

У зв"язку з цим на стадіоні в Рамат-Гані були прийняті безпрецедентні заходи безпеки. Ізраїльських поліцейських можна зрозуміти: на матчі були присутні сотні почесних гостей - з Росії, з ізраїльського уряду і навіть з Англії. Очолював список VIP-персон одіозний олігарх і "головний вболівальник" збірної Росії Роман Абрамович. Місцева преса підрахувала, що в головній ложі стадіону зібралися люди із загальним розміром достатку, який перевищує 200 мільярдів доларів. Переважна більшість квитків, вартість яких доходила до 4 тисяч, розкупили гості з Росії, повідомляє www.sports.ru.

Матч опинився під пильною увагою терористів. Але ізраїльські спецслужби спрацювали на відмінно: вони провели серію превентивних дій, організували ретельне патрулювання на вулицях і посилені перевірки при вході на стадіон.

- Гіркий досвід навчив нас постійно знаходитися в бойовій готовності. Особливо під час проведення заходів такого рівня, як цей матч. Втім, обстановка в країні така, що і без яких-небудь конкретних відомостей про майбутні акції бойовиків спецслужби вимушені постійно знаходитися в повній готовності. Загроза терористичної атаки з боку палестинських радикальних угрупувань зберігається, що підтверджує факт регулярного ракетного обстрілу ізраїльської території з боку Сектора Газу, - сказав начальник служби безпеці стадіону в Рамат-Гані Йосип Таль. 
Зараз ви читаєте новину «Проти футбольної збірної Росії в Ізраїлі готувався терракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі